Shopping,Cart,With,Many,Household,Appliances,On,White,Background

werkwijze

1.

Oriëntatiefase (week 1)

In deze fase is het contact geheel vrijblijvend. Samen met u stellen we uw exacte behoeften/ wensen vast, om deze vervolgens zorgvuldig uit te werken. Uw aanvraag wordt behandeld door onze gespecialiseerde team verkopers. Of het nou om een nieuw of bestand product gaat, zij denken mee in de ontwikkeling en/of verbetering. Met dit document gaan wij voor u aan de slag. Hieruit volgt een rapport met daarin de mogelijkheden.

3.

Beslissingsfase (week 4)

In deze fase is het keuzemoment aangebroken. De keuze maakt u aan de hand van ons advies, eventuele testrapporten, uw eigen expertise en marktonderzoek. Tevens kan ons reclame-team, in samenspraak met u, ontwerpen en marketing materiaal realiseren. Ook bestaat er de mogelijkheid om samen met ons, op locatie, het productieproces te bekijken.

2.

Selectiefase (week 2 - 3)

In deze fase volgt een selectieprocedure van de mogelijkheden. Als het product/item door ons geproduceerd kan worden volgt er een kostprijs en een monster. Wanneer dit niet het geval is, gaan wij opzoek naar een collega producent, waarna hij de gelegenheid krijgt om een monster te verstrekken, met de bijhorende kostprijs. Indien noodzakelijk zorgen wij voor eventuele testrapporten en de bijhorende certificeringen, zoals o.a. CE-keurmerk, FSC-keurmerk, RoHS-keurmerk.

4.

Supply-fase (week 5 t/m 10)

In deze fase verzorgen wij de productie van uw product en afhandeling van uw order, bewaken wij de kwaliteit en leveren de producten op het gewenste adres. Tevens wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over de status van uw order, desgewenst met foto en film materiaal.

Private label

UW eigen merk/bedrijfsnaam op het product? De verpakking en ompakking geheel in style van uw merk/bedrijfsnaam. Bij VENSO BV GROUP bent u op het juiste adres. Wij zorgen dat uw merk/bedrijfsnaam, zoals gewenst, op het product wordt gezet. Uniek, eigentijds, verfrissend, onderscheidend en verkoop bevorderend! Informeer naar de voordelen!

containers per jaar

Vestigingen

Opgericht